ویزاهای کارشناسان رشته های فنی

Posted on Posted in Uncategorized
برای انکه بتوانید در زیر گروه ویزاهای مهارتی حداقل نمره را کسب کنید باید:
۱) بتوانید یک سابقه کارسه تا پنج ساله نشان دهید.
۲) مدرک شما ازیابی مثبت به عنوان یک مهندس در استرالیا را به دست اورد.
۳) دارای نمره زبان  ۶ درازمون  بین المللی ایلتس باشید. اگر بتوانید نمره ۷ زبان یا مدرک ترجمه ناتی بگیرید شانس خود را به مراتب افزایش دهید.
ددر غیر این صورت اگر امکان ادامه تحصیل در استرالیا را داشته باشید چون امتیازتحصیل و احتمالا سابقه کار محل را به دست خواهید اورد شانس بسیار بالایی برای به دست اوردن ویزاهای مهارتی را خواهید داشت. در این خصوص شما باید  نمره بخش خواندن را، با حفظ نمره بقیه قسمتها به ۵/۵ ارتقاء دهید. توجه داشته باشید که موسسات اموزشی یادانشگاه ها بعضا نمره بالاتراز سطح بالا نیاز دارند.
برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص ویزاهای تحصیلی لطفا این لینک  را دنبال کنید یا قسمت ویزاهای انشجویی وبسا یت ما را مطالعه کنید.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *