ویزاهای مهارتی

Posted on Posted in Uncategorized
فارغ التحصیلان  رشته‌های فنی وحرفه-ای که علاقمند  ارتقاء  مهارتهای  شغلی و کاریابی  یا اقامت در کشور  استرالیا  هستند.
دوستانی  که از کالجهای  فنی وحرفه ای فارق التحصیل  شده اند و دارای حد اقل 3 تا 5 سال سابقه کاری مرتبط  با رشته‌های تحصیلی  خود هستند.  و از تسلط نسبی خوبی به زبان انگلیسی بر خوردار  میباشند، و یا متمایلند که زبان انگلیسی  خود را تا حد متوسط  تقویت  نمایند،دعوت  میشود  برای اطلاعات  بیشتر  و ارز یابی رایگان  با مراجعه به آدرس  اینترنتی  زیر اقدام نمایند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *